Je hebt de mogelijkheid om aanvullende modules te koppelen aan Deployteq. Daarnaastworden er aantal aangeboden in de store welke eenvoudig met een wizard geïnstalleerd kunnen worden. Zie hiervoor meer informatie de beschikbare Apps.

Voor de onderstaande extensies en integraties kan je voor meer informatie contact opnemen met je eigen accountmanager of bel 030 - 698 80 80 (optie 2)


1. Extensies


Activiteiten Export (EBE) 

De activiteiten export laat per klant zien welke e-mails zijn ontvangen en wat er is gebeurd met deze e-mail (opens, clicks). De data is geschikt om uit te wisselen met andere CRM systemen zodat je optimaal kunt inzetten op het gedrag van je klant.

Lees meer over de Deployteq Extensie Activiteiten Export: Handleiding


Archiveren van e-mail verzendingen

Het is mogelijk om de verzonden e-mail per klant te ontvangen als HTML of EML bestand op een externe locatie. 

Lees meer over deze extensie: Handleiding


Buckaroo Betalingen

Met de Buckaroo oplossing kan vanuit een Deployteq pagina een betaling worden gestart, bijvoorbeeld ten behoeven van een eenmalige donatie. De oplossing is een Smarty functie die op basis van een aantal inputvelden een betaal-URL genereert.

Lees meer over de Deployteq extensie voor Buckaroo: Handleiding


Copy content over brands

Met de Copy Content extensie kun je eenvoudig Campagnes (inclusief alle inhoud), specifieke e-mail contents en templates kopiëren naar andere brands in de portal. Deze extensie zorgt voor een nieuw menu-item en een duidelijke interface om deze content over te kunnen zetten. 

Lees meer over de extensie in de Copy content Handleiding


Copy datamodel

Met deze extensie krijg je een extra menu-item en is het mogelijk om het datamodel vanuit één brand over te zetten naar andere brands in jullie portal. Daarbij zal een exact datamodel worden overgezet. Dit houdt in dat eventuele afwijkende tabellen in de doelbrands zullen worden verwijderd. 


CSV-trigger

Wil je na het uploaden van een CSV-bestand met klanten meteen een mail sturen? Wil je niet steeds via imports mensen uploaden? Dit kan met de CSV-trigger. Door middel van een bepaalde bestandsnaam weet Deployteq direct welke campagne er getriggerd moet worden en de acties die daarna moeten gebeuren, bepaal je in die campagne. Op die manier kan je makkelijk systemen aan elkaar koppelen en batchacties ondernemen. Deze oplossing vereist een SFTP-locatie op ons platform om direct te kunnen acteren na het voltooien van de bestandsupload.

Lees meer over de CSV-trigger in de Handleiding


Domeinnaamroutering / SSL

Wanneer je vanuit Deployteq een e-mail verstuurt wordt in al jouw verwijzingen (links) in de door jou verzonden e-mail het domein van Deployteq zichtbaar. Op deze manier kan Deployteq bijvoorbeeld het klikgedrag vastleggen in jouw statistieken. Met de inzet van domeinnaamroutering is het mogelijk om, in plaats van het domein van Deployteq, jouw eigen domeinnaam zichtbaar te krijgen in jouw verwijzingen. Hetzelfde geldt voor de URL's van de pagina's vanuit Deployteq.


E-mail Gateway (SMTP)

Via je website of een boekingssysteem kun je geautomatiseerd een e-mail versturen, maar het afleveren en de meetbaarheid van deze e-mails kan behoorlijk uitdagend zijn. Onterechte spammarkering, geen statistieken en/of ongewenste phishingmails zijn het eindresultaat. Door gebruik te maken van de Deployteq E-mail Gateway geniet je van de aflevering en uitgebreide statistieken van je e-mails zoals je dit gewend bent!  

Zie de handleiding voor meer informatie.


NEN7513 export

Met de NEN-implementatie borg je de veiligheid en privacy van de klantgegevens binnen Deployteq. Door uitgebreide logging toe te voegen wordt iedere interactie door een Deployteq-gebruiker met een klantrecord geregistreerd. Of het nu gaat om het aanmaken van een nieuw klantrecord, inzien/bijwerken/exporteren of verwijderen van klantgegevens, alles wordt geregistreerd. 

Deze gegevens kunnen wij vervolgens periodiek aanleveren in een JSON, XML, of CSV bestand op een externe locatie met daarin een referentie naar het klantrecord, de gebruiker in Deployteq en informatie over de actie welke is uitgevoerd door de gebruiker. 

Tijdens een kick-off bespreken we gezamenlijk welke gegevens gelogd worden in de huidige oplossing en de wijze waarop deze gegevens aangeleverd kunnen worden op een externe locatie. Daarna zal de inrichting en oplevering volgen in onze sprints.


Ontdubbelen

Dubbele records in de database kunnen tal van redenen hebben. Daarom is het belangrijk om de oorzaak te identificeren en weg te nemen alvorens wij een ontdubbeling uitvoeren. Als dit niet wordt gedaan dan kunnen er snel weer dubbele records in de database komen.

Een ontdubbeling is een proces waarbij onze ontwikkelaars een script opbouwen, uitvoeren en monitoren waarmee dubbele records worden gezocht in de database. Deze dubbele records moeten op basis van een bepaald veld worden herkend, het veld waarop ook bij een import wordt ontdubbeld. Als er dan een of meerdere dubbele records zijn gevonden, zal de data samengevoegd moeten worden. 

Omdat het kan gebeuren dat in beide records data aanwezig is, moet bepaald worden welk record leidend is.
Vaak wordt het leidende record bepaald op basis van de aanmaakdatum of de datum waarop het record voor het laatst is bewerkt. De records worden vervolgens samengevoegd, wat wil zeggen dat informatie wordt aangevuld, maar ook dat een leeg veld in het leidende record niet een gevuld veld van het volgende record overschrijft.

Heb je interesse in bovenstaande, neem dan contact op met onze support desk via support@deployteq.com


PDF e-mail bijlages

Voor een aantal administratieve mails kan het een toegevoegde waarde hebben een PDF-bijlage toe te voegen aan de mail. Zo is het in een aantal branches en landen verplicht een PDF-factuur te versturen na een bestelling. Of wordt er een rapportage gestuurd na de montage van bepaalde apparatuur. In dit soort gevallen kan er een bijlage worden meegestuurd met jouw Deployteq campagnemail.

Lees meer over de PDF bijlages: Handleiding


Single Sign On

Moet je voor elk apart systeem nog apart inloggen? Overal andere wachtwoorden voor bedenken en onthouden? Wil jullie systeembeheer meer controle over wie inlogt en waar ze toegang toe hebben? Nu kan je via Deployteq Single Sign On dit probleem eenvoudig oplossen en met je eigen authenticatietool direct inloggen in Deployteq. 

Lees meer over de SSO implementatie in de Handleiding


2. Integraties


2.1 Amplixs

Met Amplixs het HTTP Request object hebben wij een integratie opgezet, waarbij het uitchecken een API van Amplixs wordt gevoed met informatie over de klant en zijn boeking. Informeer bij je accountmanager of onze support desk hoe wij jullie hierin kunnen ondersteunen.


2.2 ASPOS

Wij hebben een integratie opgezet met ASPOS, daarbij ontvangen wij een REST verzoek van ASPOS in het geval als er een klant toevoeging/mutatie of transactie heeft plaats gevonden. Op basis van de ontvangen gegevens benaderen wij de SOAP API van ASPOS om alle gegevens op te halen en bij te werken in Deployteq. Met behulp van een campagne-object kunnen nieuwe klanten en mutaties doorgezet worden vanuit Deployteq naar ASPOS. Tenslotte worden uitschrijvingen en klachten realtime doorgestuurd naar ASPOS.


2.3 Azure Service Bus

Wij bieden in Beta een app integratie aan met een Azure Service Bus. Deze app biedt een nieuw menu-item waarmee met een Azure Service Bus gekoppeld kan worden en waarbij periodiek de berichten uitgelezen worden. Deze gegevens kunnen dan verwerkt worden net als de webhook op klant -of datamodelniveau. Dit kan ingezet worden om de klantgegevens actueel te houden of synchroniseren van boekingen etc.

Informeer bij je accountmanager of onze support desk voor de mogelijke opties.


2.4 Betaalsystemen

Wij bieden standaard integraties met Buckaroo, iDeal en Adyen. Staat jouw betaalsysteem er niet bij? Dan zouden we in de vorm van maatwerk gezamenlijk een nieuwe integratie op kunnen zetten. Informeer bij je accountmanager of onze support desk voor de mogelijke opties.


2.5 Blueconic

Het is mogelijk om vanuit Blueconic events te koppelen aan Deployteq webhooks. Hiervoor heeft Blueconic vaste events voor gedefinieerd, bijvoorbeeld wanneer klantgegevens zijn toegevoegd of bijgewerkt. Op deze manier kan snel en eenvoudig een integratie op gezet worden vanuit Blueconic naar Deployteq.


2.6 Datatrics

Datatrics heeft op basis van API-koppelingen een integratie opgezet waarbij alle klantgegevens periodiek worden opgehaald vanuit Deployteq en triggers kunnen worden verstuurd naar Deployteq. Daarnaast is het mogelijk om een gepersonaliseerde RSS-feed op te nemen in jullie e-mail uitingen met de Data feeds integratie vanuit de store. Let op; het gebruik van een gepersonaliseerde RSS feed in batch verzendingen heeft een negatief effect op de verzendsnelheid wegens afhankelijkheid met derden.

Voor meer informatie verwijzen wij je naar Datatrics.


2.7 Fresh Relevance

In samenwerking met Fresh Relevance hebben wij een integratie opgezet op basis van Deployteq webhooks. Daarbij is het mogelijk om audiences en triggers te versturen vanuit Fresh Relevance naar Deployteq. Vanuit de webhooks implementatie kan bij het ontvangen, zoals de abandoned cart, direct een gepersonaliseerde e-mail verstuurd worden naar de klant.

Informeer bij je accountmanager of onze support desk voor de mogelijke opties.


2.8 Google Data Studio

In combinatie met een Activiteiten export (Event Based Export) zouden wij ieder uur of dagelijks een CSV-export kunnen leveren van alle e-mail activiteiten sinds de laatste export op een Google bucket locatie. De Google bucket kan aangemaakt worden als remote folder in de Deployteq filemanager. Dit houdt in dat er ook additionele klantgegevens naartoe geëxporteerd kunnen worden en dat al deze data dan ook gebruikt zou kunnen worden binnen Google Sheets.


2.9 Intersolve

Wij hebben al een jarenlange samenwerking met Intersolve als het gaat om loyaliteitsprogramma's. Daarbij bieden wij opties tot API koppelingen vanuit campagnes en een Azure Service Bus integratie. Informeer bij je accountmanager of onze support desk voor de mogelijke opties.


2.10 IRECKONU

De hospitality software IRECKONU heeft voor andere klanten een integratie opgezet met Deployteq webhooks. Op basis van een boeking of boekingsmutatie wordt een Deployteq webhook aangeroepen. Vervolgens wordt vanuit de uitschrijf-campagne met het HTTP Request object deze afmeldingen realtime doorgestuurd naar IRECKONU. 

Informeer bij je accountmanager of onze support desk voor de mogelijke opties.


2.11 Maxxton

Wij bieden in Beta een app integratie aan met Maxxton Hospitality software, daarbij worden klantgegevens, boekingen, rekeningen, resorts en accomodaties periodiek gesynchroniseerd. Deze gegevens kunnen direct worden gebruikt in een opvolging per mail of voor het gebruik in profielen bijvoorbeeld voor het versturen van een aanreis e-mail. Informeer bij je accountmanager of onze support desk voor de mogelijke opties.


2.12 Mews

Wij bieden voor Mews, een Property Management System, een integratie op basis van campagnes, webhooks, datamodel campagne objecten en het datamodel. Daarbij wordt periodiek alle gegevens omtrent klanten, boekingen, rekeningen en accomodaties opgehaald.  Deze gegevens kunnen direct worden gebruikt in een opvolging per mail of voor het gebruik in profielen bijvoorbeeld voor het versturen van een aanreis e-mail. 

Informeer bij je accountmanager of onze support desk voor de mogelijke opties.


2.13 Microsoft Dynamics

Wij werken met vele klanten samen in combinatie met Microsoft Dynamics. Daarbij adviseren wij om gebruik te maken van Power Automate. Met Power Automate is heel gemakkelijk op basis van triggers een webhook in Deployteq aan te roepen, bijvoorbeeld als klantgegevens wijzigen of in het geval van een boeking.

Het is ook mogelijk om vanuit een Deployteq campagne met het HTTP Request object een webhook van Power Automate aan te roepen om realtime klantgegevens bij te werken, bijvoorbeeld wanneer een gebruiker zich afmeldt voor een specifieke e-mail. 

Tot slot zijn we in Beta fase met een App voor een Azure Service Bus integratie.


2.14 Pipedrive

Het is mogelijk om vanuit Pipedrive CRM webhooks bij Deployteq aan te roepen. Hiervoor heeft Pipedrive vaste events voorgedefinieerd, bijvoorbeeld wanneer klantgegevens zijn toegevoegd of bijgewerkt. Zie de How To handleiding voor meer informatie.


2.15 PowerBI

In combinatie met een Activiteiten export (Event Based Export) zouden wij ieder uur of dagelijks een CSV export kunnen leveren van alle e-mail activiteiten sinds de laatste export op een SFTP locatie. Deze informatie kan ingelezen worden door PowerBi en op deze manier kan eenvoudig het e-mailgedrag omgezet worden naar een interactief dashboard. 

Deze gegevens zouden ook realtime aangeleverd kunnen worden met de Pegasystems integratie, maar dit vereist nog wel een tussenoplossing welke de Deployteq data op de juiste manier aanlevert bij de PowerBi API.

Informeer bij je accountmanager of onze support desk voor het inrichten van een activiteiten export.


2.16 SEINõ

Deployteq werkt samen met SEINõ om het meeste uit je Google Analytics en Deployteq gegevens te halen. Met SEINõ kun je krachtige e-mailmarketing rapporten maken en je campagnestatistieken verkennen als nooit tevoren. Deze integratie is gebouwd bovenop onze oAuth2.0-app en de Deployteq Analytics Events API welke SEINõ gebruikt voor het ophalen van gegevens tot één jaar in het verleden. 

Informeer bij je accountmanager of onze support desk wat de integratie kost en welke stappen benodigd zijn.


2.17 Shopify

Het is mogelijk om vanuit Shopify CRM webhooks bij Deployteq aan te roepen. Hiervoor heeft Shopify vaste events voorgedefinieerd, bijvoorbeeld wanneer klantgegevens zijn toegevoegd of bijgewerkt. Zie de How To handleiding voor meer informatie.


2.18 SuperOffice

In samenwerking met een SuperOffice partner hebben wij in het verleden een integratie opgezet waarbij selecties in SuperOffice met één druk op de knop in de vorm van een CSV-bestand bij onze SFTP kon worden aangeleverd. Deze werd verwerkt middels de CSV trigger extensie.

Als mensen vanuit de selectie benaderd werden per e-mail, dan volgde een export met alle gegevens van de verzending en het gedrag van de klant.

Het betreft hier geen out-of-the-box oplossing, maar een maatwerk-oplossing van een SuperOffice partner.