Bestanden kan je extern bewaren, maar wel gebruiken in Deployteq. Dit is bijvoorbeeld makkelijk wanneer er externe systemen exports klaarzetten, die in Deployteq ge├»mporteerd moeten worden. Hiervoor gebruiken we een SFTP. Ook kan het zijn dat jullie al een hele image bibliotheek hebben die je in jouw mails wil gebruiken. Dit kan via een FTP. Deze mappen kan je in de Filemanager zetten, zodat je ze gemakkelijk kan bereiken wanneer nodig. Wanneer deze mappen in de Filemanager staan, is het vervolgens weer mogelijk hier (automatische) imports op in te stellen. 

Let op!

Wanneer het om klantdata gaat, gebruik altijd een SFTP. Dit is een veilige manier om de data over te brengen en beperkt jouw risico op een datalek aanzienlijk.


Deze mappen en hun inhoud zijn vervolgens beschikbaar overal waar je de filemanager kan gebruiken. Bijvoorbeeld imports en exports voor het automatisch overzetten naar de SFTP voor externe systemen of de selectie van afbeeldingen in jouw e-mails.

Naast het koppelen met een (S)FTP, kan je ook koppelen via AWS S3 of Google Storage Bucket om zo externe bestanden in Deployteq te gebruiken.

Wil je een SFTP koppelen, maar heb je geen eigen SFTP? Geen probleem, wij kunnen er een voor je opzetten. Neem contact met ons op voor meer informatie. Heb je wel een eigen SFTP, maar zit daar een extra IP beveiliging op, neem dan contact op met onze support afdeling, zij kunnen je aan ons IP-adres helpen.